Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι «πατριωτικό καθήκον»

Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι «πατριωτικό καθήκον»
"Η πατρίδα μας κινδυνεύει με κατάρρευση" τονίζει το Ποτάμι
Την έντονη αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να εκταμιευτούν τα διαθέσιμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, βάσει της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.
Όπως καταγγέλλει το Ποτάμι «με θρασύτητα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαφτίζουν τον στραγγαλισμό της ρευστότητας των δήμων “πατριωτικό καθήκον” θέλοντας να καλύψουν τις μεγάλες τους ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία οδηγείται η χώρα από την πολιτική “ρήξη με τους πάντες” που ακολουθούν».
«Είναι πατριωτικό κατόρθωμα να σταματήσουν να λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί και οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων;» διερωτάται το Ποτάμι.
«Έχει σχέση με τη δημοκρατική λειτουργία του κράτους η διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες κατήγγειλαν μέχρι να γίνουν κυβέρνηση;» συμπληρώνει.
«Μετά από 90 ημέρες η χώρα οδεύει σε απομόνωση και σε απόλυτη οικονομική ασφυξία στο εσωτερικό της. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση αγγίζει πλέον τον Πρωθυπουργό. Κάτι πρέπει να κάνει.
Η πατρίδα μας κινδυνεύει με κατάρρευση» καταλήγει το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης