Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά για την εξυγίανση των τραπεζών

Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά για την εξυγίανση των τραπεζών
Να περάσουν οι τράπεζες στον έλεγχο του κράτους και να αλλάξουν οι διοικήσεις τους ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την εξυγίανση των τραπεζών καλεί την κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm, η κα. Μακρή υποστήριξε πως πρέπει οι τράπεζες να περάσουν στον έλεγχο του κράτους και να αλλάξουν οι διοικήσεις τους.
«Ζητώ από την κυβέρνηση να εφαρμόσει αυτό που έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση για την εξυγίανση των τραπεζών» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επιτέθηκε και κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου αναφορικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.
«Δεν μπορούμε να αγοράζουμε όπλα, όταν πεινάει ο κόσμος» υποστήριξε η κα.Μακρή, τονίζοντας πως θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να δώσει πειστικές απαντήσεις ο Πάνος Καμμένος για την αναγκαιότητα της αγοράς.
«Να μας εξηγήσει την αναγκαιότητα αυτή την δεδομένη στιγμή που ψάχνουμε να βρούμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Δεν είναι δυνατόν να περνούν με αυτό τον τρόπο 500 εκατομμύρια ευρώ» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν αυτός ο υπουργός βρισκόταν στην αντιπολίτευση, μέσω της εκπροσώπου του μέσα την αρμόδια επιτροπή εξοπλιστικών που είχε συζητηθεί το ίδιο θέμα, έλεγε ότι αυτό είναι σαβούρα.
Δεν μπορεί λοιπόν η «σαβούρα» ξαφνικά να έγινε απαραίτητη.
Άρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις» υποστήριξε η κα.Μακρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης