Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει
Επιβεβαίωσε την ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και κυρίως από τις «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει στην διαπραγμάτευση έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα το απόγευμα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υποθέσεων και ένα από τα βασικά στελέχη στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων δέχθηκε μπαράζ ερωτήσεων από τους συντρόφους του σε σχέση με την πορεία των διαπραγματεύσεων και κυρίως για το αν υπάρχει προοπτική λύσης στο πλαίσιο των που θέτει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ε. Τσακαλωτος τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και να και παραδέχτηκε πως υπάρχουν δομικές διαφωνίες με τους εταίρους και πιστωτές εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει τελικά αμοιβαία αποδεκτή λύση.
Επιπλέον ο κ.. Τσακαλώτος καθησύχασε τα στελέχη του κόμματος επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι το πλαίσιο προτάσεων και μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης βγάζει την χώρα από το αδιέξοδο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Πολιτική Γραμματεία συζητήθηκε και το ζήτημα των επιθέσεων που δέχεται η κυβέρνηση τόσο από κύκλους εντός της χώρας όσο και από το εξωτερικό, με τον κ. Τσακαλώτο να σημειώνει ότι ένα από τα μεγάλα εμπόδια της διαπραγμάτευση είναι τα συμφέροντα εντός και εκτός συνόρων.
Τέλος αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθούν εξορμήσεις στελεχών στην περιφέρεια με την Κουμουνδούρου να οργανώνει περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών, βουλευτών ακόμα και υπουργών στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δεσμών κόμματος και λαϊκής βάσης.
Ήδη ο γραμματέας του κόμματος , Τάσος Κορωνάκης μεταβαίνει στην συμπρωτεύουσα όπου θα έχει σειρά επαφών με τοπικά στελέχη της Θεσσαλονίκης και θα μιλήσει σε κομματικές συγκεντρώσεις.

Δ. Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης