Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης (υπ. Επικρατείας): Θα υπάρξει έντιμος συμβιβασμός – Θα τους στοιχίσει πολλά αν βγούμε από το ευρώ

Φλαμπουράρης (υπ. Επικρατείας): Θα υπάρξει έντιμος συμβιβασμός – Θα τους στοιχίσει πολλά αν βγούμε από το ευρώ
Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος
Για σκληρή και δύσκολη «μάχη» με τους δανειστές έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος πάντως δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει έντιμος συμβιβασμός με τους εταίρους.
«Οι δανειστές επιδιώκουν όσο το δυνατόν περισσότερο να πιέζουν για να κερδίζουν περισσότερα όχι γιατί θεωρούν πως αυτό είναι λύση για την ελληνική κοινωνία και οικονομία αλλά γιατί θέλουν ουσιαστικά να επιβάλλουν την επιλογή που επέβαλαν πριν από πέντε χρόνια και η οποία αποδείχθηκε καταστροφική» ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Φλαμπουράρης.
Ο κ.Φλαμπουράρης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου δημοψηφίσματος, αλλά απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
«Ιστορικού χαρακτήρα αποφάσεις για την πορεία της χώρας παρότι έχουμε την εντολή από τον λαό να μην υποχωρήσουμε, δεν θα ήταν κακό να ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φλαμπουράρης, ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο εκλογών σημειώνοντας πως δεν «έχουν κανένα νόημα».
Ο υπουργός Επικρατείας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους και ότι θα επέλθει ένας έντιμος συμβιβασμός.
Το θέμα είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία, το πότε δεν παίζει ρόλο» είπε ο κ.Φλαμπουράρης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην οικονομική ρευστότητα».
Επιπλέον, υποστήριξε πως η η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει πίσω σε κάποια θέματα σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω. Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα τους στοιχίσει πολλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης