Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Σοβαρές οι καταγγελίες Μητρόπουλου για τη «λίστα Νικολούδη»

ΑΝΕΛ: Σοβαρές οι καταγγελίες Μητρόπουλου για τη «λίστα Νικολούδη»
Οι καταγγελίες γίνονται πιο σημαντικές, από τη στιγμή που ο Μητρόπουλος συνέδεσε το περιεχόμενο της λίστας με τη σωματική επίθεση που δέχτηκε
Ιδιαίτερα σοβαρές για να τις πάρει ο άνεμος είναι οι καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με το περιεχόμενο της «λίστας Νικολούδη», σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Όπως τόνισε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι καταγγελίες γίνονται ακόμη πιο σημαντικές, από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος συνέδεσε ευθέως το περιεχόμενο της λίστας με τη σωματική επίθεση που δέχτηκε την ημέρα που κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.
«Οι καταγγελίες του κ. Μητρόπουλου ότι στη περιώνυμη λίστα Νικολούδη, με συνολικό ποσό εμβασμάτων άνω των 100 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται ονόματα πολιτικών εν ενεργεία, πλην του ΚΚΕ, πρώην Υπουργών Οικονομικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, χρήζουν αν μη τι άλλο, άμεσης και ξεκάθαρης απάντησης από τον αρμόδιο Υπουργό κατά της διαφθοράς κ. Π. Νικολούδη, προς επιβεβαίωσή τους ή διάψευσή τους», υπογράμμισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Όπως τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη, αν πράγματι οι καταγγελίες είναι αληθείς, θα πρέπει να εξεταστεί αν όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα αυτή είναι φοροδιαφεύγοντες και ιδιαίτερα όσοι άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια.
«Και φυσικά οι φοροδιαφεύγοντες θα πρέπει να κληθούν να πληρώσουν. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν… μπανανία» τόνισε.
Από την άλλη πλευρά, αν οι καταγγελίες δεν ευσταθούν, «θα πρέπει να τύχουν άμεσης διάψευσης για να μη δηλητηριάζεται σε επικίνδυνο και διχαστικό βαθμό η πολιτική ατμόσφαιρα», επεσήμανε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
«Η διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Μητρόπουλου είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να αιωρούνται αναπάντητες στην πολιτική ατμόσφαιρα τέτοιου είδους και τέτοιας σοβαρότητας καταγγελίες», υπογράμμισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης