Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Δεν χρειάζονται νέες εκλογές – Δεν πιάνουν οι απειλές των δανειστών

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Δεν χρειάζονται νέες εκλογές – Δεν πιάνουν οι απειλές των δανειστών
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες στην Ελλάδα τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι δεν χρειάζονται εκλογές μια και η λαϊκή εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση είναι πρόσφατη εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Ακόμα και αν υπήρχε προσφυγή στις κάλπες θα διπλασιάζαμε τα ποσοστά μας» υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για απειλές εκ μέρους των δανειστών.
«Οι απειλές των δανειστών δεν πιάνουν και δεν πτοούν την κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος επεσήμανε πως το πόρισμα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
«Η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει.
Περιμένουμε το πόρισμα της επιτροπής που θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα για να αποφασίσουμε» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι εάν η Επιτροπή κρίνει ότι το χρέος είναι επονείδιστο ή ότι τα στοιχεία του ελλείμματος διογκώθηκαν εσκεμμένα, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι το ίδιο περιμένει και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Δεν λέει κάτι διαφορετικό ο υπουργός Οικονομικών», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα των «Financial Times» περί χρεοκοπίας της χώρας αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.
Όσον αφορά το έτερο μείζον πρόβλημα με το οποίο είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση, το μεταναστευτικό, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες στην Ελλάδα.
Όπως είπε, η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών και απέρριψε ως λύση για το ζήτημα τη δημιουργία χώρων υποδοχής σε εγκαταλελειμένα στρατόπεδα στα νησιά, καθώς όπως υπογράμμισε κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει το πρόβλημα και θα αυξήσει την εισροή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.
Παράλληλα, ανέφερε ότι αυτή ήταν και η προεκλογική διαφωνία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποστήριξε πως το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο ελληνικό ζήτημα, αλλά ευρωπαϊκό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο της Τουρκίας από την οποία ξεκινούν οι διακινητές για να μεταφέρουν τους μετανάστες στη χώρα μας.
«Η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει όσα έχει συμφωνήσει για τους πρόσφυγες» τόνισε ο κ.Καμμένος αναφέροντας ότι όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέφονται άμεσα στη χώρα από όπου ήρθαν, προσθέτοντας ότι για τους διακινητές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισόβια κάθειρξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης