Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Να καταθέσει αύριο κιόλας τη λίστα στη Βουλή ο Νικολούδης

Κακλαμάνης (ΝΔ): Να καταθέσει αύριο κιόλας τη λίστα στη Βουλή ο Νικολούδης
Κατόπιν της καταγγελίας που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος
Να καταθέσει άμεσα στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας, Π. Νικολούδη ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα ο κ.Μητρόπουλος υποστήριξε ότι στη λίστα Νικολούδη βρίσκονται τα ονόματα πολλών ενεργών πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, οι οποίοι έβγαλαν τεράστια χρηματικά ποσά στο εξωτερικό σε εμβάσματα.
«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση.
Ότι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.» υπογράμμισε ο κ.Κακλαμάνης
«Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω.
Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης