Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Μητρόπουλος: Πολιτικοί και δημοσιογράφοι στη λίστα Νικολούδη - Δέχθηκα δολοφονική επίθεση

Α. Μητρόπουλος: Πολιτικοί και δημοσιογράφοι στη λίστα Νικολούδη - Δέχθηκα δολοφονική επίθεση
«Δέχθηκα επίθεση από αγνώστους την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ANT1 ο κ. Μητρόπουλος
Σε μια καταγγελία – βόμβα προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
«Δέχθηκα επίθεση από αγνώστους την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ANT1 ο κ. Μητρόπουλος. 
Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 10 Ιανουαρίου του 2014, κατά την περίοδο που είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη λίστα Νικολούδη, ενώ επικοινώνησε άμεσα με φίλο του εισαγγελέα και κατήγγειλε το περιστατικό.
Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, στη λίστα Νικολούδη με εμβάσματα στο εξωτερικό, βρίσκονται πολλοί ενεργοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ένα χρόνο κατέθεσε στη Βουλή την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη που περιλαμβάνει ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών με ποσά πάνω από 500 χιλ. ευρώ σε εμβάσματα στο εξωτερικό.
«Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων. Πρέπει να μπει έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 500.000 ευρώ», κατήγγειλε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης