Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Τεράστιας σημασίας για την Ελλάδα η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Τεράστιας σημασίας για την Ελλάδα η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα
Θα πρυτανεύσουν οι ώριμες σκέψεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους
Την άποψη ότι η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα είναι τεράστιας σημασίας για την χώρα εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι αυτή η επίσκεψη έδειξε ότι η χώρα «να συνδιαλέγεται με όρους ισοτιμίας ακόμα και με μεγάλες δυνάμεις όπως η Ρωσία».
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «δεν θα πάρουν οι ηγέτιδες δυνάμεις της Ευρώπης την ευθύνη να δημιουργήσουν εμπλοκή στις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ».
Όπως είπε, η ελληνική κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει και υπογράμμισε ότι είναι αισιόδοξος και για την πλευρά των δανειστών.
«Μιλάμε για έντιμο συμβιβασμό, αυτό αναζητούμε.
Αν δεν επιτευχθεί, θα είναι για όλους απρόβλεπτες οι συνέπειες.
Εκτιμώ ότι θα πρυτανεύσουν οι ώριμες σκέψεις», είπε ο υπουργός Εργασίας, αναφέροντας ότι η συζήτηση πρέπει να συνδεθεί με το μεγάλο ζήτημα του χρέους και ότι δεν είναι στις επιλογές και στις στοχεύσεις της κυβέρνησης η έξοδος από την Ευρωζώνη.
Όσον αφορά τις Σκουριές, ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι σκοπιμότητα της επένδυσης στις Σκουριές είναι αμφισβητούμενη και η κυβέρνηση οφείλει να την ξαναδεί εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης.
Ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η εν λόγω επένδυση βλάπτει το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης