Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Το κυβερνητικό αλαλούμ συνεχίζεται – Λειτουργεί σε βάρος των καταθέσεων

Χατζηδάκης (ΝΔ): Το κυβερνητικό αλαλούμ συνεχίζεται – Λειτουργεί σε βάρος των καταθέσεων
Η κυβέρνηση να επιτύχει μια ρεαλιστική συμφωνία για να προχωρήσει η χώρα ζήτησε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι το κυβερνητικό αλαλούμ που έχει λειτουργήσει σε βάρος των καταθέσεων, συνεχίζεται διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
«Η  οικονομία έχει μπει στη φορμόλη και τα σενάρια περί grexit βγήκαν από τα συρτάρια και πάλι» τόνισε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης.
Ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να καταλήξει σε μια ρεαλιστική συμφωνία για να προχωρήσει η χώρα, υπογραμμίζοντας πως «μαγικός τρόπος εξόδου από την κρίση δεν υπάρχει».
«Στις άλλες χώρες που γνώρισαν μνημόνιο και βγήκαν από αυτή την κατάσταση υπήρξε εθνική συνεννόηση μακριά από λαϊκίστικες λογικές» , είπε ο κ.Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως «κανείς δεν πρέπει να πιστέψει ότι μπορούμε να έχουμε επενδύσεις χωρίς επενδυτές και εργαζόμενους χωρίς επιχειρηματίες.
Να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν κανόνες στην ευρωπαϊκή ένωση αλλά και στην παγκόσμια οικονομία».
Ο κ.Χατζηδάκης υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ακολούθησε η ΝΔ καθώς όπως είπε, «στις μέρες της προηγούμενης κυβέρνησης ξεκίνησε η οικονομική ανάκαμψη και οι επενδυτές άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα» κατάσταση που άλλαξε τους τελευταίους 2 – 3 μήνες, καθώς «πάγωσαν τα πάντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης