Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρκου (Ποτάμι): Η Ζ. Κωνσταντοπούλου προσδίδει αλαζονεία και ναρκισσισμό

Μάρκου (Ποτάμι): Η Ζ. Κωνσταντοπούλου προσδίδει αλαζονεία και ναρκισσισμό
«Η κ. Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίει το κανάλι της Βουλής καθαρά και μόνο για την προσωπική της προβολή»
«Εγώ δεν είχα ψηφίσει την κ. Κωνσταντοπούλου», ανέφερε από το ραδιόφωνο η βουλευτής του Ποταμιού, κ. Κατερίνα Μάρκου, προσθέτοντας ότι η πρόεδρος της Βουλής προσδίδει «αλαζονεία και ναρκισσισμό, είναι αγενής και δεν σέβεται».
Στη συνέχεια σχολίασε πως «η κ. Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίει το κανάλι της Βουλής καθαρά και μόνο για την προσωπική της προβολή».
«Η αγορά στεγνώνει, τα προβλήματα θεριεύουν και εμείς ασχολούμαστε με το ποιος θα μιλήσει δυο λεπτά παραπάνω», τόνισε η ίδια.
«Για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να είναι ελεύθεροι αυτοί που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία;», διερωτήθηκε, ακόμα, η βουλευτής, για να τονίσει ότι «είναι θέμα της συγκυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού».
Πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για τους βανδαλισμούς και όχι μόνο, επεσήμανε η κ. Μάρκου.
Ως προς την εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο υπογράμμισε ότι η συζήτηση θα αφορά σε πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες, ενώ θέλοντας να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση αναρωτήθηκε αν η εξεταστική θα πρέπει να γίνει μόνο για το 30% του μνημονίου, που απέρριψε ο ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς «είπε ότι το 70% του μνημονίου είναι σωστό».
Η κ. Μάρκου έκανε σχόλια και για τους τομείς της υγείας και της παιδείας.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο ευαίσθητο ζήτημα των καισαρικών τομών, υπογραμμίζοντας ότι «σύμφωνα με έκθεση της επιτροπής του ΟΗΕ το 2013 τα ποσοστά των καισαρικών τομών στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα υψηλά» και αναφέροντας πως έχει ζητήσει να δει «τι μέτρα έχει πάρει το υπουργείο Υγείας για να μειωθούν τα ποσοστά».
Επιγραμματικά αναφέρθηκε στο ζήτημα των μετεγγραφών, σχολιάζοντας πως ο κ. Μπαλτάς, υπουργός Παιδείας, πήγε κόντρα στο νόμο και ακύρωσε το ανώτατο δικαστήριο.
Σχολίασε, τέλος, πως είναι «διαφορετικό αυτό το εθνικιστικό τουρκομπαροκ που παρουσιάζει ο κ. Καμμένος από αυτό που γίνεται στα χωριά μας», σχετικά με τους εορτασμούς για το Πάσχα, που έχει προαναγγέλλει το ΥΕΘΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης