Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιδρά το Ποτάμι - Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης για τις απειλές Καμμένου περί Τζιχαντιστών

Αντιδρά το Ποτάμι - Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης για τις απειλές Καμμένου περί Τζιχαντιστών
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η Ελλάδα θέλει συμμάχους, διαμηνύει Το Ποτάμι
Nα παρέμβει η κυβέρνηση για τις νέες δηλώσεις του υπουργού Eθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στους Times του Λονδίνου, περί Τζιχαντιστών ζητά Το Ποτάμι.
«O κ. Καμμένος αποφάσισε να βομβαρδίζει και την υπόλοιπη Ευρώπη με Τζιχαντιστές.
Την προηγούμενη φορά είχε βομβαρδίσει το Βερολίνο.
Ο πρωθυπουργός έκανε τότε πως δεν άκουσε και δεν απάντησε στο ανάλογο ερώτημα που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στην κοινή συνέντευξή του με την Άγγελα Μέρκελ.
Και καλά έκανε.
Τώρα όμως, κάποιος από την κυβέρνηση πρέπει να δώσει μια απάντηση», υποστηρίζει το Ποτάμι και συμπληρώνει: «Οι προτροπές των υπουργών στους διαδρόμους της Βουλής προς τους δημοσιογράφους "μην ασχολείσθε με τον Καμμένο" δεν αρκούν για να καθησυχάσουν και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη στην οποία απηύθυνε ο κ.Καμμένος την απειλή του».
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η Ελλάδα θέλει συμμάχους, διαμηνύει Το Ποτάμι, στην ανακοίνωσή του.
«Κάποιος πρέπει να σταματήσει όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους», καταλήγει.

Οι δηλώσεις Καμμένου στους Τimes

Καμμένος: Δεν μπορούμε να κρατήσουμε εκτός ΕΕ τους Τζιχαντιστές, εάν συνεχιστεί το bullying στην Ελλάδα
Με αθρόες εισροές Τζιχαντιστών στην Ευρώπη απείλησε εκ νέου τις Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Times», ο Έλληνας υπουργός προειδοποίησε πως εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει το bullying εις βάρος της Ελλάδας, τότε θα αδυνατεί να κρατήσει τους Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων.
Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά, εάν οι Βρυξέλλες συνεχίσουν να οδηγούν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, τότε θα επέλθει μεγάλη αποσταθεροποίηση στη χώρα.
Ως αποτέλεσμα, συνέχισε, ο Πάνος Καμμένος, η ελληνική κυβέρνηση θα είναι ανίκανη να ελέγχει αποτελεσματικά τα σύνορά της Ελλάδα και να κρατήσει μακριά τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι επιδιώκουν να εισέλθουν στα ευρωπαϊκά σύνορα.
«Η παρέμβαση των Ευρωπαίων στις εγχώριες ελληνικές υποθέσεων είναι ανήθικες και επικίνδυνες» υπερθεμάτισε ο Π. Καμμένος.
«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει πως εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα της Ελλάδας, η Δύση θα μπορεί να κοιμάται ευκολότερα» κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης