Τελευταία Νέα
Πολιτική

Mιχαλολιάκος: Πολιτική σκευωρία η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής - H Eλλάδα πρέπει να καταγγείλλει το μνημόνιο

Mιχαλολιάκος: Πολιτική σκευωρία η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής - H Eλλάδα πρέπει να καταγγείλλει το μνημόνιο
Σε πείσμα όλων, η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας
Η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική σκευωρία, κατήγγειλε εκ νέου, μιλώντας στη βουλή, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Από τη σημερινή ψηφοφορία θα λείπουν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εξήγησε ο κ. Μιχαλολιάκος, για να επαναλάβει πως η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική σκευωρία.
Σε πείσμα όλων, η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τόνισε επίσης, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως "πριν μας δικάσει η δικαιοσύνη, κάποιοι βουλευτές μας έχουν καταδικάσει ήδη".
Η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στους διεθνείς οργανισμούς και να καταγγείλει το μνημόνιο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, για να προσθέσει πως πρέπει, επιτέλους, να ερευνηθούν οι συνθήκες ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Υπάρχει σύνδεση μεταξύ της ληστείας του Χρηματιστηρίου το 1999 και της ένταξης στο ευρώ, δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη να διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος για τις σπατάλες του 2004.
"Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ήταν δυνατόν να αναθεωρηθεί από το 2013, αλλά γιατί το θυμήθηκε το 2015 ο Σαμαράς;", διερωτήθηκε, στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης