Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Πρέπει να γίνει εξεταστική όχι γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, αλλά γιατί δεν βγήκαμε ακόμη

Θεοδωράκης: Πρέπει να γίνει εξεταστική όχι γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, αλλά γιατί δεν βγήκαμε ακόμη
«Την κρίση δεν την έφερε το μνημόνιο»
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της συζήτησης για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, ο πρόεδρος του Ποταμιού εξήγησε πως «πρέπει να γίνει εξεταστική όχι γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, αλλά γιατί δεν βγήκαμε ακόμη».
«Τα προβλήματα δεν τα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε, καταγγέλλοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «διορθώνει τα λάθη των προηγούμενων με νέα λάθη».
«Την κρίση δεν την έφερε το μνημόνιο» τόνισε παράλληλα, παραπέμποντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια των συνέντευξης Τύπου με την Angela Merkel.
Επίσης, έκανε λόγο για «θεωρίες ψεκασμένων» τα περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.
Αντίθετα, πρότεινε η εξεταστική επιτροπή να διερευνήσει τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, την υπερδιόγκωση του δημοσίου και τις αθρόες προσλήψεις.
Ακόμη, χαρακτήρισε ανέφικτη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά αντέτεινε την αναγκαιότητα δημιουργίας συμμαχιών για την έγκριση και προώθηση μεγάλων μεταρρυθμιστικών τομών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης