Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βάλλει κατά Καμμένου η Μακρή: Όταν οι πολίτες πεινούν δεν είναι δυνατό να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς

Βάλλει κατά Καμμένου η Μακρή: Όταν οι πολίτες πεινούν δεν είναι δυνατό να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς
Με αφορμή τη σύμβαση ύψους 500 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των πέντε αεροσκαφών
Σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μάκρη σχετικά με την επίμαχη σύμβαση με εταιρεία των ΗΠΑ ύψους 500 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των πέντε αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.
«Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή, μιλώντας στην Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του χρέους.
« Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες» πρόθεσε.
«Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες» είπα και συνέχισε «Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού, ούτε εκθέσεις του Λυκείου για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση».
«Αυτό που οφείλουμε στον Έλληνα φορολογούμενο είναι η απόδοση του πραγματικού λογαριασμού και να αποδείξουμε ότι πλέον η παλαιοκομματική αντίληψη κουκουλώματος είναι όντως παρελθόν» κατέληξε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης