Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πανούσης: Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό

Πανούσης: Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό
Το άρθρο του Γ. Πανούση προκάλεσε πολλαπλές αντιδράσεις
«Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω τον Πρωθυπουργό και συνολικά την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο της» αναφέρει ο Γ. Πανούσης, μετά το σάλο που προκάλεσε το άρθρο που δημοσίευσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
«Όλα τα υπόλοιπα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και ύποπτες στρεβλώσεις» συμπληρώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με γραπτή του δήλωση, στην οποία δίνει εξηγήσεις για το άρθρο που δημοσίευσε στα «ΤΑ ΝΕΑ».
Ας σημειωθεί πως στο επίμαχο άρθρο, ο Γ. Πανούσης διατυπώνει τη θέση ότι την Αριστερά του Τίποτα δεν την έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός.
Όπως εξηγεί, «πρέπει να συνεννοηθούμε και να «αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι «χωρίς πρόσωπο» και τονίζει ότι κυβερνώσα Αριστερά σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα, κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο, δικαιοσύνη.
Το άρθρο του Γ. Πανούση προκάλεσε πολλαπλές αντιδράσεις, με το Μέγαρο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατούν αποστάσεις, ενώ τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να επικροτούν τα λεγόμενα του υπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης