Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Ούτε στη… Δευτέρα Παρουσία δεν παίρνουμε λεφτά με τα μέτρα Βαρουφάκη

Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Ούτε στη… Δευτέρα Παρουσία δεν παίρνουμε λεφτά με τα μέτρα Βαρουφάκη
Αναφερόμενος στο άρθρο Πανούση, σημείωσε ότι είτε τις επόμενες ημέρες θα ακολουθηθεί η πολιτική του είτε θα παραιτηθεί
«Με τα μέτρα Βαρουφάκη (…) όχι τη Μεγάλη Δευτέρα, ούτε στη Δευτέρα Παρουσία δεν παίρνουμε λεφτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με το άρθρο του Γ. Πανούση σημείωσε ότι «χαίρομαι που το διάβασα, κυρίως γιατί όλο αυτό το διάστημα φορτώνω κι εγώ στον κ. Πανούση αυτήν την εκπληκτική αδράνεια της Αστυνομίας που έχει οδηγήσει την εικόνα των πόλεων σε μία κατάσταση χάους».
Ο κ. Πανούσης, σημειώνει, λέει ότι «οι δικές μου θέσεις είναι αυτές. Εάν βλέπετε στην ασκούμενη πολιτική κάτι διαφορετικό, μην τα ρίχνετε σε εμένα».
Σημείωσε ακόμη ότι είτε σήμερα-αύριο θα δούμε την Αστυνομία να μπαίνει στην Πρυτανεία, «άρα έχει περάσει η επιλογή και η πολιτική Πανούση και άρα μένει στη θέση του ο κ. Πανούσης ή συνεχίζει η Αστυνομία να είναι αδρανής και οι αντιεξουσιαστές θα αρχίσουν να καταλαμβάνουν πλέον και άλλα γραφεία και ο κ. Πανούσης σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί».
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα με τα «τέλη συχνοτήτων», επισημαίνοντας ότι «τα κόμματα χρηματοδοτούνται από το κράτος και κάποια στιγμή αποφάσισαν τα κόμματα ότι επειδή πήγαιναν και αγόραζαν μόνα τους τηλεοπτικές διαφημίσεις στα κανάλια και εκεί δημιουργήθηκαν και τα μεγάλα χρέη, δεν μπορούν να τα βρουν τα κόμματα ένα-ένα μόνα τους, ότι τα κανάλια τούς βάζουν μεγάλο και υψηλό τιμολόγιο εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη την προεκλογική και αποφάσισε έτσι το κράτος να αναλάβει το κόστος της τηλεοπτικής διαφήμισης των κομμάτων.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης