Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηχηρό «άδειασμα» Μαξίμου προς Πανούση – «Δεν αφορούν την κυβέρνηση οι απόψεις του»

Ηχηρό «άδειασμα» Μαξίμου προς Πανούση – «Δεν αφορούν την κυβέρνηση οι απόψεις του»
Ο πρωθυπουργός δέχτηκε πολλές εισηγήσεις για να αποπεμφθεί ο Πανούσης
«Οι αναφορές του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γ. Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν», αναφέρει ανακοίνωσή του το γραφείο του Πρωθυπουργού, με αφορμή το άρθρο του υπουργού στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία αναφέρει ότι «ο τόπος και ο λαός δεν έχουν ανάγκη από μία «Αριστερά του Τίποτα».
«Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης», προσθέτει.
Το άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών, καθώς ανέφερε ότι «πρέπει να συνεννοηθούμε και να «αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι «χωρίς πρόσωπο» και τονίζει ότι κυβερνώσα Αριστερά σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα, κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο, δικαιοσύνη».
Ο πρωθυπουργός δέχτηκε πολλές εισηγήσεις για να αποπεμφθεί ο Πανούσης, ωστόσο για την ώρα επέλεξε να προβεί στην κίνηση «αδειάσματος».
Ήδη από το πρωί, πολλά κυβερνητικά στελέχη έχουν αποστασιοποιηθεί από την άποψη του Πανούση, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις τους για τα κίνητρα του εν λόγω δημοσιεύματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης