Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καθησυχάζουν την K.O. του ΣΥΡΙΖΑ Δραγασάκης, Βαρουφάκης - Ψυχραιμία όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Καθησυχάζουν την K.O. του ΣΥΡΙΖΑ Δραγασάκης, Βαρουφάκης - Ψυχραιμία όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις
Απών από την κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας
Να καθησυχάσουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ.
O Γ. Δραγασάκης ξεκαθάρισε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση δεν συζητά αποκρατικοποιήσεις με παραχώρηση του δικαιώματος βασικής συμμετοχής του δημοσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μιλά για συνέργειες και επενδύσεις με τη συμμετοχή του δημοσίου και με πλήρη κάλυψη των συμφερόντων του.
Τον λόγο πήρε και ο Γ. Βαρουφάκης, καθησυχάζοντας και αυτός με τη σειρά του την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, για τον θόρυβο που προκάλεσαν οι φήμες για συμφωνία με τους πιστωτές σε πλεόνασμα της τάξεως του 3%, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό καθορίζεται στο 1,2% με 1,5% και πως ο,τιδήποτε περισσότερο θα κατευθυνθεί σε κοινωνικές παροχές.
Eπιπλέον, τόσο ο κ. Δραγασάκης, όσο και ο κ. Βαρουφάκης απέδωσαν τις φήμες περί συμφωνίας "μνημονιακού τύπου" σε εσφαλμένη πληροφόρηση.
Kάλεσαν μάλιστα τους βουλευτές να επιδείξουν ψυχραιμία και να μην υιοθετούν πληροφορίες και δημοσιεύματα, εφόσον η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και δεν έχει κλείσει.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης