Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος (ΝΔ): Δεν θα υπάρξει ρήξη με τους εταίρους – Η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα τώρα

Κύρτσος (ΝΔ): Δεν θα υπάρξει ρήξη με τους εταίρους – Η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα τώρα
Δεν υπάρχουν ανώδυνα μέτρα υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν θα έρθει σε ρήξη με τους Ευρωπαίους εταίρους της διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ.Κύρτσος, ερωτηθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» ότι «λεφτά υπάρχουν», ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει να ανακαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς.
Όπως είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ,, η χώρα χρειάζεται χρήματα τώρα, τονίζοντας ότι εάν έρθουν χρήματα στην Ελλάδα από τη λίστα Lagarde, αυτά θα αργήσουν.
Επιπλέον, ο κ.Κύρτσος τόνισε – αναφερόμενος στη λίστα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης – ότι δεν υπάρχουν ανώδυνα μέτρα, υποστηρίζοντας πως η συζήτηση γίνεται για το εάν θα αποδεσμευτούν προηγούμενες δόσεις από τους εταίρους και όχι για το εάν θα εκταμιευτούν επιπλέον χρήματα.
Όπως είπε, πρέπει να μπει τάξη στο συνταξιοδοτικό αλλά και στη δημόσια διοίκηση, τονίζοντας ότι «εάν συνεχιστεί η κατάσταση στην οικονομία, αυτή θα φτάσει σε ένα σημείο που η Ελλάδα θα είναι μέλος της Ευρωζώνης αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης