Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συμφωνία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Παπαμιμίκος για την έξοδο από την κρίση και την παραμονή στο ευρώ

Συμφωνία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Παπαμιμίκος για την έξοδο από την κρίση και την παραμονή στο ευρώ
Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε ότι η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ
Μία διαφορετική πρόταση προυσίασε γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος ποτ αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος καθώς δεν ευθυγραμμίζεται με την βασική κομματική γραμμή.
Ειδικότερα ο κ. Παπαμιμίκος εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο δημιουργίας Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων.
«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ», ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως τόνισε πρέπει να βρεθεί ένα συνολικό πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση προκειμένου να προχωρήσουν μια σειρά από μεταρρυθμίσεις.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχετικά ανέφερε:«Εμείς ζητάμε ένα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων στο οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού, και θα βασίζεται σε 3 άξονες:Πρώτον, τη βελτίωση της καθημερινότηταςΔεύτερον, να βγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την κρίση και τρίτον τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ.Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης