Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Η κυβέρνηση δεν θα λάβει υφεσιακά μέτρα και μέτρα λιτότητας

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Η κυβέρνηση δεν θα λάβει υφεσιακά μέτρα και μέτρα λιτότητας
Στόχος της συνάντησης Τσίπρα – Merkel να φωτιστούν οι πλευρές της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Την άποψη πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει υφεσιακά μέτρα ή μέτρα λιτότητας εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης.
Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση Τσίπρα – Merkel, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι αυτή έγινε σε καλό κλίμα και ότι απώτερος στόχος ήταν να φωτιστούν όλες ο πλευρές της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις που προτίθεται να υποβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, ο κ.Σκουρλέτης, αφού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει μια συνεπή πορεία , τόνισε πως η ελληνική πλευρά θα κινηθεί στη βάση του δεύτερου καταλόγου που είχε στείλει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης
Όπως είπε ο υπουργός Εργασίας, γίνεται συζήτηση στη βάση των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης και όχι στη βάση των απαιτήσεων της τρόικας.
Επιπλέον, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι η πολιτική διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί όταν ανοίξει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους τοποθετώντας τις συζητήσεις αυτές στο τέλος της συμφωνίας – γέφυρας.
Όσον αφορά το θέμα της ρευστότητας, ο υπουργός Εργασίας παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά διαβεβαίωσε πως στα τέλη Απριλίου η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης