Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλήρη κάλυψη παρέχει το Μέγαρο Μαξίμου στον Γ. Κατρούγκαλο - Ικανοποίηση από τις εξηγήσεις του υπουργού

Πλήρη κάλυψη παρέχει το Μέγαρο Μαξίμου στον Γ. Κατρούγκαλο - Ικανοποίηση από τις εξηγήσεις του υπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου ζητά από τον κ. Κατρούγκαλο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποκαλυφθεί η σε βάρος του επίθεση.
Πλήρη κάλυψη παρείχε το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο πρωθυπουργός στον Υπουργό Αναπληρωτή Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλο.
Τόσο οι εξηγήσεις που έδωσε στον ίδιο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίς το μεσημέρι, όσο και οι εξηγήσεις που έδωσε στην έκτακτη συνέντευξη ο υπουργός, ικανοποίησαν το Μέγαρο Μαξίμου που υιοθετεί πλήρως τις κατηγορίες του κ. Κατρούγκαλου, που μιλά για πλαστογραφία καταλογίζοντας σκοπιμότητες στο δημοσίευμα, με το Μέγαρο Μαξίμου να ζητά από τον κ. Κατρούγκαλο να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να αποκαλυφθεί η σε βάρος του επίθεση.
Γι΄ αυτό άλλωστε, παρά τις δημόσιες εξηγήσεις ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε και παρενέβη σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Σημειώνεται ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κατρούγκαλο είχε και ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.
Πέρα από την πλαστογραφία των εγγράφων, τα οποία αποδίδονται σε άλλες ημερομηνίες, τόσο ο κ.  Κατρούγκαλος, όσο και οι επιτελείς του Μαξίμου, απαντούν και στις κατηγορίες περί ηθικής τάξης ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές, και τα στελέχη έχουν ταχθεί σύσσωμοι κατά των απολύσεων και της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο», με τον νυν υπουργό με την προηγούμενη ιδιότητά του ως δικηγόρου με εξειδίκευση στο Δίκαιο του Δημοσίου να έχει δώσει αγώνες για την επαναπρόσληψη των απολυμένων.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης