Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης: Βήμα για να εξέλθει η χώρα από το τέλμα η συμφωνία στις Βρυξέλλες

Σταθάκης: Βήμα για να εξέλθει η χώρα από το τέλμα η συμφωνία στις Βρυξέλλες
"Στόχος της κυβέρνησης είναι η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος"
Βήμα για να εξέλθει η χώρα από το τέλμα χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης τη χθεσινή συμφωνία στη μίνι Σύνοδο των Βρυξελλών.
Ειδικότερα, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας έκανε λόγο για ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική πολιτική της κυβέρνησης να εγκαταλείψει τις μνημονιακές πολιτικές και με ασφαλή τρόπο να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.
Όσον αφορά το άρθρο για την κατάργηση της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο, αρκέστηκε να διευκρινίσει πως στόχος της κυβέρνησης είναι η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
«"Η Παράκτιο Μέτωπο" δεν είναι εταιρεία αγγελικά πλασμένη όπως την παρουσιάσατε. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για τον τρόπο που ανδρώθηκε, τον τρόπο λειτουργίας της. Γύρω από το Παράκτιο Μέτωπο δεν συγκρούεται μια ομάδα συμφερόντων αλλά πολλές ομάδες συμφερόντων, μερικές από τις οποίες τη χρησιμοποιούσαν για την προώθηση των συμφερόντων τους» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Η δική μας αρχική πρόθεση ήταν σαφής: Να εκκαθαρίσουμε αυτή την εταιρεία και να μεταφέρουμε την περιουσία που διαχειρίζεται σε ένα νέο σχήμα», συμπλήρωσε, ενώ προανήγγειλε τον έλεγχο όλων των πεπραγμένων της από ορκωτούς λογιστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης