Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απίστευτη πρόκληση από την Bild: Ρωτά τους Γερμανούς βουλευτές εάν θα ψήφιζαν υπέρ της Ελλάδας!

tags :
Απίστευτη πρόκληση από την Bild: Ρωτά τους Γερμανούς βουλευτές εάν θα ψήφιζαν υπέρ της Ελλάδας!
Άφωνοι έμειναν οι 631 βουλευτές του γερμανικού Κοινοβουλίου
Σε ακόμη ένα ανθελληνικό παραλήρημα επιδόθηκε η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία απέστειλε e-mail σ’ όλους τους Γερμανούς βουλευτές, θέτοντας τους το εξής ερώτημα: Θα ψηφίζατε υπέρ ενός τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα;
Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει το κόμμα των Πρασίνων, και οι 631 βουλευτές του γερμανικού Κοινοβουλίου έλαβαν ένα e-mail, το οποίο υπογραφόταν από την Bild.
Στο e-mail, οι Γερμανοί βουλευτές ερωτούνταν από την εφημερίδα εάν θα ψήφιζαν υπέρ ή κατά ενός τρίτου προγράμματος βοήθειας προς την Ελλάδα!
Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, στο e-mail, αναγραφόταν πως «η Ελλάδα ζούσε πέρα από τις δυνατότητές της για πολλά χρόνια», ενώ εξαπέλυε επίθεση εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης.
Μάλιστα, η Bild έθετε ως προθεσμία για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας τα μεσάνυχτα της Τρίτη, 24 Μαρτίου.
Ως επιχείρημα, προκειμένου οι βουλευτές να ψηφίσουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της Bild, η γερμανική εφημερίδα επικαλέστηκε το άρθρο 5 του Συντάγματος περί δικαιώματος στην ελεύθερη πληροφόρηση!
Ας σημειωθεί πως ανάλογη πρόκληση είχε πραγματοποιηθεί και λίγες μέρες νωρίτερα, όταν η Bild είχε ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον της χορήγησης νέων χρημάτων στους… άπληστους Έλληνες!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης