Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Την ατζέντα Καμμένου για το χρέος υιοθετεί η Κωνσταντοπούλου - Ο Τσίπρας να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση

Ποτάμι: Την ατζέντα Καμμένου για το χρέος υιοθετεί η Κωνσταντοπούλου - Ο Τσίπρας να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση
Το Ποτάμι καλεί τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση για το ζήτημα του χρέους
Σκληρή κριτική ασκεί το Ποτάμι στην πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, για την απόφαση της να συγκροτήσει επιτροπή με αποκλειστικό θέμα εργασίας το λογιστικό έλεγχο του ελληνικού χρέους.
«Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να υποκαταστήσει και τον Γιάνη Βαρουφάκη! Και στο νέο της ρόλο ως υπερυπουργός Οικονομικών, υιοθετεί την ατζέντα Καμμένου» σχολιάζει με καυστικό τόνο το Ποτάμι.
Όπως σημειώνει το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, «τη στιγμή, που ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών δε μιλούν για κούρεμα του χρέους, η Πρόεδρος της Βουλής συγκροτεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και εξακολουθεί να μιλάει για “επονείδιστο χρέος”».
«Προσχώρησε στους ΑΝ.ΕΛ η Πρόεδρος της Βουλής; Λειτουργεί ως αρχηγός κάποιας συνιστώσας, κόντρα στην κυβερνητική γραμμή ή πρόκειται για άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα από αυτές, που της αρέσουν;» διερωτάται το Ποτάμι.
Το Ποτάμι τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση.
Το Ποτάμι υποστήριζε και υποστηρίζει ότι πρέπει να διαπραγματευθούμε τη μείωση του χρέους. Η περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, η επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής, η περίοδος χάριτος ώστε να δοθεί χρόνος στην ελληνική οικονομία να ανασάνει, είναι μέρος αυτής της διαπραγμάτευσης.
«Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσει η κυβέρνηση στα χέρια του κυρίου Καμμένου και της κυρίας Κωνσταντοπούλου» καταλήγει το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης