Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης: Τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών θέτουν θέματα εκτός του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου

Σακελλαρίδης: Τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών θέτουν θέματα εκτός του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου
Η ΕΚΤ πρέπει να αλλάξει την πολιτική της σε ότι αφορά τη ρευστότητα προς την Ελλάδα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη δυσφορία της κυβέρνησης από τους ελέγχους που πραγματοποιούν τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι «δημιουργούνται ερωτήματα από τη στάση των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών, τα οποία - όπως είπε - βάζουν συνεχώς θέματα άλλα από αυτά που συζητήθηκαν στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου».
Αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Καγκελάριο της Γερμανίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι στόχος της συνάντησης είναι να τεθεί η συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, ενώ αναφορικά με το θέμα της ρευστότητας, σημείωσε πως η ΕΚΤ πρέπει να αλλάξει την πολιτική της σε ότι αφορά τη ρευστότητα προς την Ελλάδα.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ο κ.Σακελλαρίδης τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους ενώ κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των σχέσεων με τη Γερμανία, τόνισε ότι αυτό δεν εντάσσεται στην τακτική της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης