Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Schulz - To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να τον επανεφέρει στην τάξη

ΑΝΕΛ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Schulz - To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να τον επανεφέρει στην τάξη
Ο κ. Κουίκ κατηγορεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι «υπερέβη τα εσκαμμένα» 
Επίθεση στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξαπέλυσε ο Τ. Κουίκ, με αφορμή τη θέση που εξέφρασε o Μ. Schulz, ότι είναι λάθος η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ειδικότερα ο κ. Κουίκ κάνει λόγο για απαράδεκτη πολιτική συμπεριφορά ενώ καλεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «να τον εγκαλέσει και να τον επαναφέρει στην τάξη».
Ο κ. Κουίκ κατηγορεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι «υπερέβη τα εσκαμμένα» επειδή ενεπλάκη στην εσωτερική λειτουργία των κομμάτων ως μη όφειλε.
«Το δικαίωμα της πολιτικής κριτικής το έχει ο καθένας. Ο πολύς κ. Schulz, μπορεί να κρίνει την πολιτική και τα αποτελέσματα μιας κυβέρνησης όποιας ευρωπαϊκής χώρας θέλει. Αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των κομμάτων και να κρίνει - πόσω μάλλον με απαξιωτικά σχόλια - τις συνεργασίες που επέλεξαν να κάνουν κόμματα ή κινήματα, που συνθέτουν μια κυβερνητική συμμαχία», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το στέλεχος των ΑΝΕΛ καλεί τον «πολύ κ. Schulz» να μην προσβάλλει και την βούληση του ελληνικού λαού, που με την ψήφο του τίμησε με την εκπροσώπηση τους στην Βουλή των Ελλήνων δύο αντιμνημονιακά κόμματα.
Ακόμη, επανέρχεται στις κατηγορίες για δωροδοκίες, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο μέρισμα στη συγκεκριμένη «επιστήμη» έχουν οι πολιτικοί και οι βιομηχανίες της πατρίδας του.
«Όσο για τα θέματα με μίζες, δωροδοκίες, και ό,τι άλλο έχει το "καλάθι" της διαφθοράς, φαντάζομαι, ότι ο πολύς κ. Schulz δεν θα έχει την παραμικρή αντίρρηση να τα «βγάλει» όλα στην επιφάνεια η νέα ελληνική κυβέρνηση, την οποία δεν εκβιάζει καμιά λίστα Siemens», σημειώνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης