Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξωφρενικές οι αποδοχές του Θεοδωράκη από την ΕΡΤ - Λάμβανε 23.490 ευρώ μηνιαίως για 4 εκπομπές!

Εξωφρενικές οι αποδοχές του Θεοδωράκη από την ΕΡΤ - Λάμβανε 23.490 ευρώ μηνιαίως για 4 εκπομπές!
Θύελλα αντιδράσεων για τη μισθοδοσία του προέδρου του Ποταμιού από την ΕΡΤ
To ποσό των 23.790 ευρώ μηνιαίως φαίνεται πως λάμβανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κ. Αρβανίτης, δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ο νυν πρόεδρος του Ποταμιού και πρώην δημοσιογράφος, κατά την περίοδο όπου εργαζόταν στην ΕΡΤ, λάμβανε το μηνιαίο ποσό των 23.490 ευρώ μικτών.
Μάλιστα, τα συγκεκριμένα χρήματα αφορούσαν μόλις 4 ωριαίες εκπομπές ανά μήνα.
Αφορμή για τις αποκαλύψεις του Κ. Αρβανίτη ήταν η σκληρή ανακοίνωση του Ποταμιού σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανασύσταση της ΕΡΤ.
Ας σημειωθεί πως ο Στ. Θεοδωράκης ήταν παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» από το 2000 έως το 2005, κατά τη διάρκεια δηλαδή της περιόδου όπου η εκπομπή «παιζόταν» στην ΕΡΤ.




Η σχετική ανακοίνωση του Ποταμιού
Nα ρωτήσουν τα στελέχη τους για τις σπατάλες στην ΕΡΤ
Από τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκαν αν το Ποτάμι γνωρίζει τις σπατάλες, που έγιναν στην ΕΡΤ. Και βέβαια τις γνωρίζουμε και έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να μην επαναληφθούν. Αλλά πριν ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνθεί στο Ποτάμι για να μάθει για τις σπατάλες, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ ΑΕ. Ας ξεκινήσει από τον Κώστα Αρβανίτη και τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι όπως ήδη έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους στο «Κόκκινο», ετοιμάζονται να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στην καινούργια ΕΡΤ. Αν δεν βρουν άκρη με τα δύο αυτά συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς είμαστε στην διάθεσή τους και για να τους υποδείξουμε και άλλα στελέχη τους, που πρωταγωνιστούν σήμερα στην επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είχαν για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην ΕΡΤ ΑΕ.
Κατά τα λοιπά περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μια ουσιαστική απάντηση στην κριτική που κάναμε στο νομοσχέδιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης