Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ): Κάθε φορά που ετίθετο θέμα εκταμίευσης δόσης γίνονταν εκβιασμοί περί Grexit

Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ): Κάθε φορά που ετίθετο θέμα εκταμίευσης δόσης γίνονταν εκβιασμοί περί Grexit
Νομίζω ότι δύο σκληροί διαπραγματευτές πάντα ξεκινάνε από τα μάξιμουμ και χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία που μπορεί να έχουν στη φαρέτρα τους, ανέφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Πάντα όταν ετίθετο θέμα εκταμίευσης κάποιας δόσης προς την Ελλάδα υπήρχαν εκβιασμοί για Grexit, τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.
Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε σχετικά ότι «αυτό δεν το ζούμε πρώτη φορά», για να προσθέσει ότι «και παλιότερα, κάθε φορά που έμπαινε θέμα για την καινούργια δόση, κάθε φορά γίνονταν οι εκβιασμοί στο εσωτερικό».
«Για να περάσουν μέτρα αφαίμαξης εργαζομένων, συνταξιούχων, φορολογούμενων κ.λπ., έμπαινε από πάνω ο “μπαμπούλας” του Grexit», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μέσα σε μια διαπραγμάτευση, η οποία στα αλήθεια ξεκίνησε προσφάτως και η οποία θα συνεχιστεί σκληρά και νομίζω ότι δεν θα τελειώσει αύριο ή μεθαύριο, νομίζω θα κρατήσει αρκετό διάστημα, η συζήτηση θα γίνεται με τα γνωστά δεδομένα των απειλών και των εκβιασμών», τόνισε.
«Νομίζω ότι δύο σκληροί διαπραγματευτές πάντα ξεκινάνε από τα μάξιμουμ και χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία που μπορεί να έχουν στη φαρέτρα τους», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης