Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Στ. Θεοδωράκη στον υπουργό Δικαιοσύνης: Οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου είναι ντροπή

Επίθεση Στ. Θεοδωράκη στον υπουργό Δικαιοσύνης: Οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου είναι ντροπή
Οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό
Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Παρασκευόπουλο, εξαπύλευσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γερμανικές αποζημιώσεις αλλά και διαρροές από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε.
«Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
Ειδικότερα ο κ. Θεοδωράκης, προσερχόμενος στη Βουλή ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση δημιουργεί σκηνικό σύγκρουσης με τη Γερμανία ανέφερε:
«Ο κύριος Παρασκευόπουλος είναι Υπουργός 45 μέρες και τις τελευταίες δύο μέρες έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις μόνο και μόνο για να δηλώσει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα.
Δε μπορώ να γνωρίζω πως ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως είναι ο κύριος Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».
«Θα μου επιτρέψετε να σας πω και κάτι πιο σκληρό.
Διαρρέουν από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Παρασκευόπουλος γνωρίζει τι είναι το ινστιτούτο Γκαίτε και τι έχει προσφέρει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
Μάλιστα για την επίθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο πρόσωπου του απάντησε: «Δεν παρακολουθώ τις ανακοινώσεις των ψεκασμένων Ελλήνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης