Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σχοινάς (Κομισιόν): Οι τεχνικές διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν σε Αθήνα και Βρυξέλλες και τις επόμενες μέρες

Σχοινάς (Κομισιόν): Οι τεχνικές διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν σε Αθήνα και Βρυξέλλες και τις επόμενες μέρες
Οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έλαβαν από τις ελληνικές αρχές
Στις τεχνικές συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, μιλώντας σήμερα στη βελγική πρωτεύουσα.
«Οι τεχνικές συζητήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των επαφών στην Αθήνα» σημείωσε ο κ. Σχοινάς.
Παράλληλα επισήμανε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, μακριά από τη δημοσιογραφική και την πολιτική έκθεση.
Για τον λόγο αυτό, εξήγησε ότι δεν θα δώσει λεπτομέρειες για την έκβαση των συζητήσεων και αρκέστηκε να δηλώσει πως οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έλαβαν από τις ελληνικές αρχές και θα συνεχίσουν τις συζητήσεις τους με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, όπως προβλέπει η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής με τον Έλληνα πρωθυπουργό αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι θα γίνει ένας γενικότερος απολογισμός της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης