Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το παίζουν… ήρωες του αλβανικού μετώπου

Ποτάμι: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το παίζουν… ήρωες του αλβανικού μετώπου
«Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας - Γερμανίας»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Στ. Θεοδωράκης, με αφορμή την ανακίνηση του ζητήματος των πολεμικών αποζημιώσεων.
Ειδικότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, υποστήριξε πως «κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας - Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».
«Από την μια έχεις κάποιους στην Γερμανία, που δεν λένε να καταλάβουν ότι η πολιτική της λιτότητας τελείωσε γιατί απέτυχε… Και από την άλλη έχεις κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ που δεν θέλουν να κυβερνήσουν και προτιμούν να το παίζουν ήρωες του αλβανικού μετώπου» συμπλήρωσε, με αιχμηρό ύφος.
Παράλληλα, ασκώντας κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον κατηγόρησε πως αντί να φέρει στη Βουλή το ζήτημα της συμφωνίας του Eurogroup, ασχολείται με το Γ’ Ράιχ και το ES-ES.
«Γιατί ξαναγυρνάνε στα ίδια και τα ίδια;» διερωτήθηκε ειρωνικά.
Όσον αφορά την απόφαση κατάσχεσης της γερμανικής περιουσίας, ο Στ. Θεοδώρακης διέτεινε «μα τόσο ανόητοι είναι; Απειλούν να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε; Και πιστεύουν ότι αυτή η απειλή, την οποία ήδη αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ βοηθά την διαπραγματευτική δύναμη της χώρας μας; Για σκεφθείτε το: Η Ελλάδα, που χρωστάει σε όλους τους λαούς της Ευρώπης να λέει ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρεις τα χρωστούμενα, η… κατάσχεση».
«Η ελληνική σημαία όμως δεν είναι λάβαρο ευκαιρίας. Αν ακούσεις τι λένε κάποιοι στους διαδρόμους της Βουλής, είναι φανερό ότι φαντασιώνονται εθνική κρίση και εκλογές με εθνικά εμβατήρια. Θα είναι έγκλημα. Όχι μόνο για την οικονομία αλλά και γιατί θα σημάνει την πλήρη απομόνωση της χώρας μας στην Ευρώπη» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης