Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Παιχνίδια Grexit» σε βάρος της Ελλάδας από το Ευρωκοινοβούλιο καταγγέλλει ο Παπαδημούλης

«Παιχνίδια Grexit» σε βάρος της Ελλάδας από το Ευρωκοινοβούλιο καταγγέλλει ο Παπαδημούλης
Ο Welle ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε κινήσεις που θα τροφοδοτούσαν τα σενάρια εξόδου της Ελλάδς από την ευρωζώνη
Επιστολή με τη οποία ζητά την διερεύνηση όσων αναφέρονται σε δημοσίευμα του Europolitics στις 9 Μαρτίου βάση του οποίου ο ΓΓ του Ευρωκοινοβουλίου, Klaus Welle, θα αναλάμβανε πρωτοβουλία προκειμένου να τροφοδοτήσει το σενάριο του Grexit, απέστειλε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Welle ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε κινήσεις που θα τροφοδοτούσαν τα σενάρια εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη εν αγνοία τόσο του Προέδρου όσο και της Διάσκεψης των Προέδρων του ΕΚ , και η οποία ακυρώθηκε μετά από έντονη αντίδραση του προέδρου του ΕΚ, M. Schulz.
Σε ανακοίνωση του ο Δημήτρης Παπαδημούλης κάνει λόγω για «πολύ σοβαρή αποκάλυψη» που δείχνει «τα παιχνίδια που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν σε βάρος της χώρας, αλλά και της σταθερότητας της Ευρωζώνης.
«Η διοίκηση του Ευρωκοινοβουλίου και πρωτίστως ο ΓΓ του, οφείλουν να τηρούν αυστηρή πολιτική ουδετερότητα, μακριά από πολιτικά παιχνίδια, ερήμην των αρμόδιων θεσμών και των προβλεπομένων διαδικασιών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης και δηλώνει ότι με επιστολή που θα αποστείλει αύριο στον κ. Schulz, θα ζητά «υπεύθυνη πληροφόρηση».

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης