Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Δεν είναι προτεραιότητα μας να απευθυνθούμε στο λαό

Στρατούλης (υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Δεν είναι προτεραιότητα μας να απευθυνθούμε στο λαό
Προτεραιότητα μας είναι οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους τόνισε ο κ.Στρατούλης
Την θέση ότι δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης αναφερόμενος στα περί δημοψηφίσματος ή νέων εκλογών που διαρρέονται από κυβερνητικά στελέχη τα τελευταία 24ωρα.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Στρατούλης τόνισε ότι «αν κάποια στιγμή γίνουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση μπορεί να σκεφτεί τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, αλλά αυτό δεν είναι προτεραιότητά μας.
Θέμα προτεραιότητας είναι οι σκληρές διαπραγματεύσεις οι οποίες γίνονται για να υπερασπίσουμε αποτελεσματικά τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας αυτή τη στιγμή».
Όσον αφορά τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ο κ.Στρατούλης είπε ότι «πάμε με αποφασιστικότητα για να παρουσιάσουμε τις μεταρρυθμίσεις οι οποίες είναι και ενταγμένες στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και κυρίως στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού που εγκρίθηκαν από τη Βουλή».
Όπως είπε «οι μεταρρυθμίσεις αυτές έχουν να κάνουν με τη μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση, για να είναι και αποτελεσματική για τους πολίτες και την οικονομία μας και για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και για την αντιμετώπιση της διαφθοράς».
«Πάμε αποφασισμένοι να πούμε και να πείσουμε ότι αυτές είναι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και που είναι συμβατές με την πρόσφατη εντολή του ελληνικού λαού...
Έχουμε και τη στήριξη του λαού και με βάση αυτό θα διαπραγματευτούμε σκληρά και σήμερα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αναφέροντας πως «οι δανειστές της χώρας και θεσμοί έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα πιστωτικής ασφυξίας και μερικές φορές κάποιες δηλώσεις τους θυμίζουν δηλώσεις νεοαποικιακού χαρακτήρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης