Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Αναγκαία η κριτική στη ΝΔ – Να υπάρξει μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Αναγκαία η κριτική στη ΝΔ – Να υπάρξει μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση
Ενδεχομένως ο κ.Αβραμόπουλος να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει στο κόμμα τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Στην ανάγκη να γίνει κριτική στα όσα έπραξε στο παρελθόν η ΝΔ προκειμένου να διορθωθούν τα όποια λάθη αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, όπου ο Δ. Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου, η Ντόρα Μπακογιάννη αμφισβήτησε την ηγεσία και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες για έκτακτο συνέδριο και ο Ν. Δένδιας διαμαρτυρήθηκε για το ότι δεν τον άφησαν να μιλήσει από το βήμα της Επιτροπής, η κα. Ασημακοπούλου τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να διαμορφώσει μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση.
Κληθείσα να σχολιάσει την παραίτηση Αβραμόπουλου, η βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm είπε ότι ο κ.Αβραμόπουλος «ενδεχομένως να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει στο κόμμα λόγω του υψηλού αξιώματος που έχει αναλάβει στην ΕΕ».
Όσον αφορά το θέμα που ανέκυψε με τον κ.Χαρδούβελη, τόνισε ότι διεξάγεται μια έρευνα και ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Ωστόσο, η κα.Ασημακοπούλου τόνισε ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει ότι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται το οικονομικά της χώρας δεν επιτρέπεται να στείλει χρήματα στο εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης