Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ... δεν πήρατε εντολή να σύρετε την Ελλάδα σε άλλου τύπου χρεοκοπία

Στ. Θεοδωράκης: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ... δεν πήρατε εντολή να σύρετε την Ελλάδα σε άλλου τύπου χρεοκοπία
Φυγή από την πραγματικότητα τα περί εκλογών
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, περί εκλογών και δημοψηφίσματος, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.
"Δημιουργεί θλίψη ότι κάποιοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο σκέφτονται ήδη πως θα δραπετεύσουν από τη σκληρή πραγματικότητα για να αποφύγουν τις ευθύνες τους", δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης σχετικά με τα περί εκλογών ή δημοψηφίσματος κατά την εκδήλωση του Ποταμιού "Ένας χρόνος και δέκα μέρες μετά".
"Να κάνουμε εκλογές.
Να κάνουμε δημοψήφισμα.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή για να μην αναλάβουμε τις ευθύνες μας" ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, τονίζοντας επίσης ότι η ψήφος των πολιτών είναι νωπή, ο πρωθυπουργός -και όχι η Βαβέλ των αρχηγίσκων - έχει πάρει την εντολή και πρέπει να την αξιοποιήσει.
"Και ας μην προσπαθούν να μεταφέρουν τα αδιέξοδα του κόμματος τους στις πλάτες του κόσμου", σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης.
"Πήρατε εντολή κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το παλιό σύστημα χρεοκόπησε, αλλά δεν πήρατε εντολή να μας σύρετε σε μια άλλου τύπου χρεοκοπία" υπογράμμισε, ανεβάζοντας τους τόνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης