Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αισιοδοξία Σταθάκη για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους

Αισιοδοξία Σταθάκη για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους
Συνάντηση με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Αθήνα
Aισιόδοξος πως οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους θα έχουν θετική έκβαση εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης.
Ειδικότερα, στο περιθώριο συνάντησης με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Αθήνα, ο Γ. Σταθάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων.
Παράλληλα, μετέφερε στο Γάλλο πρέσβη τη βούληση για κυβέρνησης για την προώθηση μεταρρυθμίσεων στο φορολογικό σύστημα και τη δημόσια διοίκηση καθώς και για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής
Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρέσβης Ζαν Λου Κιν Ντελφόρζ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και ζήτησε από τον κ. Σταθάκη να τον ενημερώσει σχετικά με τις επερχόμενες πρωτοβουλίες του υπουργείου.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι προς την σωστή κατεύθυνση, τονίζοντας ότι η Γαλλία είναι υπέρ των ποιοτικών και όχι των ποσοτικών αλλαγών στη δημόσια διοίκηση, με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλά σχεδιασμένες και θα πραγματοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω και με προσοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης