Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στο τέλος του τετραμήνου θα υπογραφεί μνημόνιο 3

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στο τέλος του τετραμήνου θα υπογραφεί μνημόνιο 3
Το μνημόνιο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι στο τέλος του τετραμήνου η κυβέρνηση θα υπογράψει μνημόνιο 3 διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης αφού καλωσόρισε τη στροφή της κυβέρνησης προς το ρεαλισμό, τόνισε ότι για ένα διάστημα η κυβέρνηση και οι υπουργοί της φαίνονταν ότι προετοιμάζονταν για ένα μοντέλο Τσάβες.
«Θα οδηγούμασταν για πρώτη φορά στα βράχια.
Προτιμώ τη συμφωνία παρά να υπάρχει σύγκρουση.
Το μνημόνιο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης κάνοντας λόγο για «βαφτίσια» με αφορμή τη μετονομασία της τρόικας σε θεσμούς.
«Ο Μαζούχ ο ίδιος ήταν και πριν, ίδιος είναι και τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ενώ χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη «σόουμαν».
Από την πλευρά του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Κορωνάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι ακολούθησε ότι της έλεγαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια καταστροφή στην κοινωνία.
«Αξιολογούμαστε για την αναδιοργάνωση του δημόσιου και το χτύπημα της φοροδιαφυγής, πράγματα του προγράμματός μας, όχι για τα νέα μέτρα λιτότητας.
Θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και θα αντικατασταθεί από έναν φόρο για την μεγάλη ακίνητη περιούσια» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης