Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Να έρθει στη Βουλή η παράταση - Δεν μπορεί να αποφασίζει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ

Στ. Θεοδωράκης: Να έρθει στη Βουλή η παράταση - Δεν μπορεί να αποφασίζει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη για τέτοια σημαντικά πράγματα δεν μπορεί να τα αποφασίζει ένα κόμμα 
Το αίτημα το Ποταμιού να έρθει στη Βουλή η παράταση της δανειακής σύμβασης επανέλαβε από το Βερολίνο ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ειδικότερα σε συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ, μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό αντικαγκελάριο, S. Gabriel, τόνισε ότι «κάποια τέτοια σημαντικά πράγματα δεν μπορεί να τα αποφασίζει ένα κόμμα ή τελοσπάντων ένα τμήμα του κόμματος από ότι φαίνεται, πρέπει να το αποφασίζει η ελληνική βουλή».
Όσο αφορά τη συνάντηση με τον Γερμανό πολιτικό ανέφερε ότι «οι Γερμανοί έχουν λόγο να είναι διστακτικοί με τους Έλληνες όπως έχουν λόγω και οι Έλληνες να είναι διστακτικοί με τους Γερμανούς αλλά νομίζω ότι καταλήξαμε με κατανόηση και θερμά».
«Άλλωστε δεν είναι μόνο αντικαγκελάριος είναι και αρχηγός του Σοσιαλο-Δημοκρατικού κόμματο, μας ενώνουν λοιπόν κοινές οπτικές, προοδευτικές οπτικές και ευρωπαϊκές οπτικές.
Μιλήσαμε για το παρελθόν, δέχτηκε ότι η Τρόικα έκανε λάθη, φέρθηκε όπως του είπα χαρακτηριστικά ως λογιστής αστυφύλακας και δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ με την ουσία των μεταρρυθμίσεων και μιλήσαμε κυρίως για το μέλλον.
Του είπα ότι θα πρέπει οι Γερμανοί και ιδιαίτερα οι Γερμανοί Σοσιαλο-Δημοκράτες να βοηθήσουν την κυβέρνηση σε μία πορεία μεταρρυθμίσεων. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι να πει η κυβέρνηση τι μεταρρυθμίσεις θα κάνει, δηλαδή να πάρουν σάρκα και οστά οι δηλώσεις περί μεταρρυθμίσεων» ανέφερε χαρακτηρισιτκά..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης