Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα γίνει εξορθολογισμός στον ΦΠΑ - Αρραγές μέτωπο στήριξης της κυβέρνησης

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα γίνει εξορθολογισμός στον ΦΠΑ -  Αρραγές μέτωπο στήριξης της κυβέρνησης
Σε αυτήν την φάση κερδίσαμε τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος τόνισε ο κ.Βίτσας
Την άποψη ότι υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης της κυβέρνησης εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας αναφερόμενος στα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπου πέντε στελέχη τάχθηκαν κατά της συμφωνίας στο Eurogroup και άλλοι πέντε ψήφισαν «λευκό».
«Ούτε το 10% δεν διαφώνησε.
Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας.
Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας, τοποθέτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Σάββατο συγκαλείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτήν την φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, σημείωσε ο κ.Βίτσας, ο οποίος τόνισε ότι προεκλογικά ο Σαμαράς είχε πει για κατάρρευση και κλείσιμο τραπεζών.
Αναφερόμενος στο μείζον θέμα του ΦΠΑ, ο κ.Βίτσας είπε ότι «θα γίνει εξορθολογισμός στον ΦΠΑ, αλλά δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία».
«Επιδιώξαμε πρόγραμμα - γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Στη συμφωνία εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η ανθρωπιστική κρίση δημόσια και τα κοινωνικά αγαθά» είπε ο κ.Βίτσας, τονίζοντας ότι η συμφωνία αναφέρει ακόμη πρέπει να ελέγξουμε «διευκολύνσεις» χωρίς κοινωνικό κόστος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης