Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στηρίζει την κυβέρνηση ο Λαπαβίτσας, αλλά εκφράζει ανησυχίες για τη συμφωνία στο Eurogroup

Στηρίζει την κυβέρνηση ο Λαπαβίτσας, αλλά εκφράζει ανησυχίες για τη συμφωνία στο Eurogroup
Οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα είναι δύσκολοι, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα και τις ανησυχίες του σχετικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Ελλάδας και των ευρωπαίων εταίρων στο Eurogroup της περασμένης Παρασκευής εκφράζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, τονίζοντας ότι οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα είναι δύσκολοι.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, «την επόμενη φορά που θα πάμε σε διαπραγμάτευση και εφόσον υπάρχει η εμπειρία πλέον του τι συνέβη την προηγούμενη βδομάδα και υπάρχουν και η γνώση και η ανάλυση, θα ήταν καλό να πάμε προετοιμασμένοι για πολλά και άλλα ενδεχόμενα».
Επίσης, σημείωσε ότι η δική του κόκκινη γραμμή είναι η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι «δεσμευτήκαμε να πετύχουμε διαγραφή του χρέους και επανεκκίνηση της οικονομίας με ανακούφιση της κοινωνίας».
«Αν δεν μπορούμε να πετύχουμε και αυτά, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης», τόνισε.
Όσον αφορά το άρθρο του Μανώλη Γλέζου, ο κ. Λαπαβίτσας επισήμανε ότι πρόκειται για μα ξεχωριστή ιστορική προσωπικότητα, που εκφράστηκε με τρόπο συναισθηματικό, πρόσθεσε ωστόσο ότι η συναισθηματική τοποθέτηση έχει την αξία της, «αλλά τη στιγμή αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία να μπουν τα πράγματα με σκληρό, πρακτικό και τετράγωνο τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης