Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο

Γ. Κατρούγκαλος: Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο
«Διαφωνώ με τον Μανώλη Γλέζο», ανέφερε από την τηλεόραση του Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
«Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο», ανέφερε από την τηλεόραση του Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε πως ο Μ. Γλέζος έχει κερδίσει το δικαίωμα να έχει άδικο «με τα 90 χρόνια αγώνα στη ζωή του, όμως τόνισε πως διαφωνεί με όσα ο Μανώλης Γλέζος υποστήριξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γλέζος ανέφερε πως η κυβέρνηση, «μετονομάζοντας την Τρόικα σε θεσμούς, το μνημόνιο σε συμφωνία και τους δανειστές σε εταίρους είναι όπως όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι», ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό «διότι συνήργησε σ’ αυτή την ψευδαίσθηση»
«Μας έδωσε τον αέρα και το χώρο να εφαρμόσουμε την πολιτική και θα συνεχίσουμε να έχουμε και κατά τη διάρκεια του τετραμήνου τις ίδιες κόκκινες γραμμές, που είχαμε προηγουμένως», ανέφερε ως προς την συμφωνία ο υπουργός, χαρακτηρίζοντας την συμφωνία την «καλύτερη δυνατή, λαμβανομένων των συνθηκών».
Διεμήνυσε χαρακτηριστικά, «αυτό το τετράμηνο δεν εφαρμόζουμε τα μνημόνια, εφαρμόζουμε την πολιτική μας», ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπουν θέματα κυριαρχίας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης