Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ενωμένοι θα πετύχουμε γιατί η ελληνική κυβέρνηση ζητάει το λογικό

Π. Καμμένος: Ενωμένοι θα πετύχουμε γιατί η ελληνική κυβέρνηση ζητάει το λογικό
Αυτό που ζητάει η ελληνική κυβέρνηση είναι το λογικό, δηλαδή να εφαρμοστεί η Δημοκρατία
Βέβαιος ότι «η Ελλάδα ενωμένη με έναν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με πολιτικές δυνάμεις που έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν πλέον να αντιπολιτεύονται σε μία εθνική προσπάθεια θα πετύχει το λογικό» δήλωσε από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Γιατί αυτό που ζητάει η ελληνική κυβέρνηση είναι το λογικό, δηλαδή να εφαρμοστεί η Δημοκρατία.
Οι πολίτες να επιλέγουν την πολιτική την οποία θέλουν να ασκηθεί από μία εκλεγμένη κυβέρνηση. Αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα, προκειμένου η πορεία της χώρας με ένα νέο πολιτικό σύστημα και με μία νέα πολιτική πρακτική να σταματήσει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, να σταματήσει την ανεργία, την εσωτερική υποτίμηση και τα λουκέτα», πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμοσθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και «να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την τεράστια αδικία την οποία υπέστη».
Ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε ότι καταρχήν θα δοθεί η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις, ενώ με δόσεις -που θα καθοριστούν πολύ σύντομα -θα δοθούν και τα αναδρομικά - ένα μέρος κάθε μήνα.
Παράλληλα ανακοίνωσε την επαναδημιουργία μονάδας ΜΟΜΑ στην Λάρισα, μετά από εκείνες που θα δημιουργηθούν στο Λουτράκι και στην Μακεδονία και εκτίμησε ότι η πρώτη μονάδα ΜΟΜΑ θα είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης