Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Τατσόπουλου σε Καμμένο: Θα πάρει στον λαιμό του την Ελλάδα

Επίθεση Τατσόπουλου σε Καμμένο: Θα πάρει στον λαιμό του την Ελλάδα
«Κούγκι να κάνει το κότερό του», ανέφερε ο πρώην βουλευτής με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου ότι «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι»
Οξεία επίθεση στον υπουργό Αμύνης, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος, ο «Κούγκι να κάνει το κότερό του.
»Αν είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο, να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει».
Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι μιλάει εκ του ασφαλούς και με αιχμηρά λόγια ανέφερε ότι «μιλάει η χοληστερίνη η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του, που αυτός θα πάει στα νησιά την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι που καίγεται;».
Μάλιστα, σημείωσε ότι ο Π. Καμμένος «δεν θα πάρει στον λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στον λαιμό του την Ελλάδα», προσθέτοντας ότι τέτοιου είδους δηλώσεις τις κάνει «εν ψυχρώ επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα τη νοημοσύνη των Ελλήνων».
Παράλληλα, τον κατηγόρησε για ανεύθυνο λαϊκισμό, ότι «παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλος του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λέει θα μας κάνει και Κούγκι;»
«Πάρτε του τα σπίρτα, παιδιά, πάρτε του τα σπίρτα», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο, να υπάρξει μια «παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρτε τα σπίρτα από τον Καμμένο».
Κληθείς να σχολιάσει γιατί ο πρωθυπουργός βασίστηκε στον Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη, σημείωσε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «είναι ακόμη όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης