Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η υποψηφιότητα του Αλιβιζάτου για ΠτΔ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία

Στ. Θεοδωράκης: Η υποψηφιότητα του Αλιβιζάτου για ΠτΔ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία
Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφτηκε τον κ. Αλιβιζάτο
Συνάντηση με τον Νίκο Αλιβιζάτο πραγματοποίησε, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνοντάς του ότι η υποψηφιότητα του έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην νεολαία.
Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση που πραγματοποιεί Athens Voice, το 68% του κόσμου είναι με την υποψηφιότητα Αλιβιζάτου και 13% είναι με την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας του «εξομολογήθηκε» ότι το πρωί που είχε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, μια φοιτήτρια που κόπηκε του «ε, όχι να με κόψετε και σήμερα κύριε καθηγητά».
Στην συνέχεια του ανέφερε ότι ένα από τα ερωτήματα που έθεσε στους φοιτητές του ήταν αν ένας νόμος που απαγορεύει να φορά κανείς γραβάτα, είναι ή όχι αντισυνταγματικός. Και προφανώς είναι αντισυνταγματικός, είπε ο καθηγητής προσθέτοντας με γέλια «έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρέπεσαι να φοράς γραβάτα στην Ελλάδα».
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ‘’θυμήθηκε’’ τα χρόνια που ο Προκόπης Παυλόπουλος απασχολούταν στο γραφείο προθέτοντας όμως «από μικροί τσακωνόμασταν για αυτά που αν είχε ντιμπέιτ θα τσακωνόμασταν και σήμερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης