Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Καμία διαφορά ανάμεσα σε Αβραμόπουλο και Παυλόπουλο - Εκφράζουν την ίδια πολιτική

Λαφαζάνης: Καμία διαφορά ανάμεσα σε Αβραμόπουλο και Παυλόπουλο - Εκφράζουν την ίδια πολιτική
Ο ειρωνικός διάλογος με τον Ευ. Βενιζέλος για την υποψηφιότητα του Π. Παυλόπουλου
Την προτίμηση του για έναν πρόεδρο προερχόμενο από την Αριστερά επανέλαβε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Π. Παυλόπουλου.
«Εγώ διαφώνησα. Δεν είναι μόνο πολιτικό το ζήτημα. Θεωρώ ότι δεν έχει απήχηση στην κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, ενώ ερωτηθείς για το αν εντοπίζει διαφορές μεταξύ των κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και Π. Παυλόπουλου απάντησε:
«Καμία διαφορά. Εκφράζουν την ίδια πολιτική».
Παράλληλα ερωτηθείς σχετικά με το αν ήταν εκείνος, ο οποίος μεσολάβησε για να μην ευοδωθεί η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ανέφερε: «Δεν έχω ανθρωποφαγικές τάσεις. Δεν θεωρώ ότι εγώ "έφαγα" τον κύριο Αβραμόπουλο. Δεν πήγα στο Μαξίμου από μόνος μου, με κάλεσαν».
Μεταξύ άλλων ο κύριος Λαφαζάνης σχολίασε: "Θα ήθελα έναν πρόεδρο από την Αριστερά και όχι από τη Δεξιά, ενώ είπε ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές καθότι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο".
Εντωμεταξύ ενδιαφέρον παρουσιάζει ένας κυστικός διάλογος του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στους διαδρόμους της Βουλής, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο κ. Λαφαζάνης μιλούσε με δημοσιογράφους και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που περνούσε από το σημείο, του είπε «Παναγιώτη μην ενδίδεις. Ξέρω πως πάντα ονειρευόσουν να ψηφίσεις τον Προκόπη».
«Ναι! Αυτό ονειρευόμουν. Όπως και εσύ» απάντησε αναλόγως ο υπουργός με τον κ. Βενιζέλο να ανταπαντά «Δυστυχώς εγώ δεν θα έχω την ευτυχία να τον ψηφίσω».
«Ευκαιρία είναι να συνασπιστείτε στο ''μέτωπο Παυλόπουλου'' είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον κ. Βενιζέλο να απαντά «Ναι! Στο “μέτωπο της αλλαγής”».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης