Τελευταία Νέα
Πολιτική

M. Γλέζος: Θα προτιμούσα πρόσωπο από την κεντροαριστερά για υποψήφιο ΠτΔ

M. Γλέζος: Θα προτιμούσα πρόσωπο από την κεντροαριστερά για υποψήφιο ΠτΔ
Την προτ'ιμηση του για το υποψήφιο πρόσωπο για ΠτΔ εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, W.Schaeuble για την Ελλάδα και την διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης στην Ευρώπη, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
O κ. Γλέζος μιλώντας στο «Kόκκινο» ανέφερε: «Θα μπορούσα να αντιστρέψω και να πω λυπάμαι για τους υπουργούς οικονομικών και τη κυβέρνηση της Γερμανίας αλλά δεν θα το πω».
Παράλληλα, κάλεσε τον Γερμανό υπουργό οικονομικών και τη κυβέρνηση της Merkel να κατανοήσουν ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να εκβιάζεται αυτή τη στιγμή γιατί απέδειξε περίτρανα με τη ψήφο του ότι σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμποδιστεί από το να ανακτήσει τη εθνική του ανεξαρτησία και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει οι δανειστές στο λαιμό του».
«Όπως ο λαός παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του και όσο η ελληνική κυβέρνηση ταυτίζεται με αυτό, δεν πρόκειται να βγούμε χαμένοι» πρόσθεσε σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση.
Tέλος όσο αφορά την υποψηφιότητα για την Προεδρεία της Δημοκρατίας υπογράμμισε: «Θα προτιμούσα πρόσωπο από την κεντροαριστερά για υποψήφιο ΠτΔ».
Ωστόσο σημειώνεται ότι δεν εξέφρασε προσωπική ένσταση για τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί και προέρχονται απο το χώρο της κεντροδεξιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης