Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Φλαμπουράρης (υπ. Επικρ.): Ο Λαφαζάνης δεν έβαλε βέτο στο όνομα του ΠτΔ

Α. Φλαμπουράρης (υπ. Επικρ.): Ο Λαφαζάνης δεν έβαλε βέτο στο όνομα του ΠτΔ
Δεν είχε προγραμματιστεί για χθες, η ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία, ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο υπουργός Επικρατείας για το κυβερνητικό έργο
Ο Π. Λαφαζάνης δεν έβαλε βέτο στο όνομα του ΠτΔ, τόνισε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα πως οι φήμες που κυκλοφόρησαν «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης διευκρίνισε πως η ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου για την ΠτΔ δεν είχε προγραμματιστεί, από το προεδρείο της ΚΟ, για χθες.
Πρόσθεσε ότι κατά την χθεσινή συνάντηση συζητήθηκε μόνο το σημερινό Eurogroup και οι στόχοι της κυβέρνησης για αυτό, ενώ δεν τέθηκε σαν αντικείμενο συζήτησης η ΠτΔ.
Ως προς το σημερινό Eurogroup, ο κ. Φλαμπουράρης εμφανίστηκε μάλλον να αμφισβητεί την δυνατότητα να υπάρξει συμφωνία, καθώς ανέφερε πως το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι οικονομικό και πως μια «γέφυρα» για την συμφωνία μπορεί να βρεθεί, όχι όμως στα πλαίσια Eurogroup, αλλά στα πλαίσια Συνόδου Κορυφής.
Τέλος, ανέφερε πως η επικοινωνία της κυβέρνησης με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, ήταν προς μια θετική κατεύθυνση, «σε μία προσπάθεια αναζήτησης κοινής λύσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης