Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερμανία: Προσβλητική η απεικόνιση του Schaeuble ως Ναζί στην εφημερίδα Αυγή

Γερμανία: Προσβλητική η απεικόνιση του Schaeuble ως Ναζί στην εφημερίδα Αυγή
O γελοιογράφος θα πρέπει να ντρέπεται σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Schaeuble
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος του W. Schaeuble , τη γελοιογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα Αυγή και απεικονίζει τον Γερμανό υπουργό με στολή Ναζί.
Ειδικότερα ο Martin Hunter ανέφερε ότι η Γερμανία καταδίκασε τη γελοιογραφία που δημοσιεύθηκε στην αριστερή ελληνική εφημερίδα Αυγή, η οποία πρόσκειται το κυβερνών κόμμα, το οποίο απεικονίζει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Wolfgang Schaeuble με στολή Ναζί να κάνει σχόλια που επικαλούνται το Ολοκαύτωμα.
«Αυτή η γελοιογραφία είναι αηδιαστική» επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού, Martin Hunter.
«Πάντα υποστηρίζω την αρχή της ελευθερίας του λόγου, αλλά σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο βρίσκω αυτή την καρικατούρα προσβλητική και ο γελοιογράφος θα πρέπει να ντρέπεται» κατέληξε.
Σημειώνεται ότι το σκίτσο φέρει τον Schaeuble να λέει «επιμένουμε στο σαπούνι από το λίπος σας» και «συζητάμε για το λίπασμα από τις στάχτες σας».

To επίμαχο σκίτσο:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης